Sökresultat för Anthony Bourdain...
Rensa filter?
Ingen skriver om mat som Anthony Bourdain. Med bästsäljaren Kitchen Confidential blev han världskänd för sina skandalösa avslöjanden om hur det egentligen går till bakom kulisserna på lyxkrogarna. Nu är han tillbaka efter en minst sagt speciell jorden-runt-resa!
Vi får följa stjärnkocken världen runt i åtta månader…
”Via telefon ger han mig en färdbeskrivning till sin vän som är vår värd för kvällen. Sen frågar han:
– Dricker du?
– Självklart.
– Bra. Kan du ta med dig en flaska Bombay Sapphire Gin?”
De är ökända nutidsskildrare och kontroversiella skildrare av depraverade och demoraliserade galningar. De utforskar livet, döden och…
Kategorier: Biografier och litteraturvetenskap Biografier, sanna berättelser, essäer etc. Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Sanna berättelser
Efter tjugofem år av sex, droger, dåligt uppförande och matlagning i den högre skolan beslutar sig kocken och författaren Anthony Bourdain för att ge sin bild av livet i restaurangköken – från hans första ostron i Frankrike till jobbet som diskare på en fiskrestaurant i Provincetown; från köket på Rainbow Room…
Kategorier: Biografier och litteraturvetenskap Biografier, sanna berättelser, essäer etc. Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Sanna berättelser
Efter tjugofem år av sex, droger, dåligt uppförande och matlagning i den högre skolan beslutar sig kocken och författaren Anthony Bourdain för att ge sin bild av livet i restaurangköken – från hans första ostron i Frankrike till jobbet som diskare på en fiskrestaurant i Provincetown; från köket på Rainbow Room…
Anthony Bourdain is man of many appetites. And for many years, first as a chef, later as a world-traveling chronicler of food and culture on his CNN series Parts Unknown, he has made a profession of understanding the appetites of others. These days, however, if hes cooking, its for family and friends. Appetites, his…
Anthony Bourdain travelled an extraordinary road, evolving from celebrity chef to intrepid travel writer to journalist, and ultimately, a most unlikely social anthropologist. His storytelling through culinary adventure was frank, often uncompromising, and filled with heart and appreciation for the global cultures and…
A celebration of the life and legacy of one of the most important food writers of all time the inimitable Anthony Bourdain Anthony Bourdain saw more of the world than nearly anyone. His travels took him from his hometown of New York to a tribal longhouse in Borneo, from cosmopolitan Buenos Aires, Paris, and Shanghai to…
Brash, wild, original and badass. This is Anthony Bourdain’s interpretation of a normal cookbook. As a restaurant professional, Bourdain spent his life on the fringes of normality – he worked while normal people played, and played while normal people slept. Since then he has settled (kind of) into family…
Provincetown’s best-known and most-admired chef combines delectable recipes and delightful folklore to serve up a classic in seafood cookbooks. Read about the famous (and infamous!) Provincetown fishing fleet, the adventures of the fish and shellfish that roam Cape Cod waters, and the people of Provincetown. Then…
Efter tjugofem år av sex, droger, dåligt uppförande och matlagning i den högre skolan beslutar sig kocken och författaren Anthony Bourdain för att ge sin bild av livet i restaurangköken – från hans första ostron i Frankrike till jobbet som diskare på en fiskrestaurant i Provincetown; från köket på Rainbow Room…
Den klassiska bistromatlagningens recept, strategier, teknik
Mat handlar alltid om förvandling, om att ta något vanligt och göra något ovanligt av det. Det är trolleri. Och varje ärlig kock kan intyga att man behöver inte vara trollkarl för att kunna trolla. Det enda som behövs är fett, lite kryddor, vitlök, salt och…